TrosKompas heeft deze week maar liefst vier Vier Vuisten-films toegevoegd aan het filmarchief gedeelte van hun website. Het gaat om De vier vuisten de lucht in (1972), De vier vuisten hebben de tropenkolder (1981), De vier vuisten op safari (1979) en De linker- en rechterhand van de Duivel (1970). De vraag is nu, wat heeft dit te betekenen?

Is de TROS van plan deze films binnenkort uit te gaan zenden? Nemen ze een voorbeeld aan hun Duitse collega’s van Kabel Eins en bereiden ze een film marathon voor? Of zijn ze simpelweg het filmarchief aan het bijwerken en waren deze films toevallig nu aan de beurt?

De marathon lijkt ons erg onwaarschijnlijk. Of het iets anders te betekenen heeft, en wat dan wel, is voor nu afwachten. Mochten we iets horen houden we jullie op de hoogte! De links naar de films op de TrosKompas website vind je hieronder. Overigens hebben ze er daar voor gekozen om de Engelse titels aan te houden.

Update 11 juni 10:15 uur: TrosKompas heeft via social media laten weten dat de toevoeging van de films te maken heeft met het uitzenden van zeven Vier Vuisten-films bij RTL7 eind deze maand. Voor meer informatie kijk je hier.

Gerelateerde berichten