Dat Hollywood gek is op, en bakken geld verdiend aan een constante stroom remakes is ruimschoots bekend. Maar ook de Italianen doen graag een duit in het remake zakje. Op 23 maart gaat in de Italiaanse bioscopen de remake draaien van ‘Pas op, of we slaan erop!‘ uit 1974.

De film met de oorspronkelijke titel ‘Altrimenti ci arrabbiamo’, vrij vertaald ‘Anders worden we boos’ werd geregisseerd door Niccolò Celaia onder zijn alias Younuts. De rollen van Bud Spencer en Terence Hill zijn overgenomen door Edoardo Pesce en Alessandro Roia. Het verhaal is grotendeels gelijk aan de film uit 1974.

De broers Carezza (Edoardo Pesce) en Sorriso (Alessandro Roia) zijn samen opgegroeid maar hebben al jarenlang ruzie. Maar de liefde voor hun “Dune Buggy” die van hen is gestolen door de hebzuchtige Torsillo (Christian De Sica), een gewetenloze bouwspeculant, zetten ze hun meningsverschillen voorlopig opzij. Geholpen door de intrigerende en gevaarlijke Miriam (Alessandra Mastronardi), komen ze terecht in wilde achtervolgingen, grandioze gevechten en natuurlijk een flinke hoeveelheid bier en worst, waarbij de twee er alles aan doen om hun geliefde auto terug te krijgen.

De poster voor de film kun je hieronder bekijken, en de trailer is beschikbaar op ons YouTube kanaal.

Over een eventuele Nederlandse release is nog niets bekend.

Gerelateerde berichten