Componisten broers Guido De Angelis en Maurizio De Angelis, die als duo ook bekend staan als Oliver Onions, en die meer dan twintig soundtracks componeerden voor films met Bud Spencer en/of Terence Hill, kondigden vandaag, op de sterfdag van Bud Spencer, iets speciaals aan.

Ze hebben schijnbaar in hun archieven iets geweldigs gevonden, want ze schrijven op Facebook:

27 juni: een datum die in ons geheugen en in ons hart leeft. Daarom hebben we vandaag van alle dagen gekozen om jullie te verrassen met een speciale aankondiging. We waren ons archief aan het opschonen toen we iets geweldigs vonden … Hier is een glimp: op 24 juli 2020 brengen we onze goede vriend Bud weer tot leven!

In de 19 seconden durende clip die bij het bericht is geplaatst zien we een animatie van Banana Joe in zijn bananenboot en horen we een stukje van de Banana Joe soundtrack, die destijds door Oliver Onions is geschreven.

We zijn heel benieuwd wat Oliver Onions gevonden hebben, het zal voor de echte fans ongetwijfeld heel bijzonder zijn. 24 juli weten we meer. Houd in de tussentijd onze site en de Facebook pagina van Oliver Onions goed in de gaten voor mogelijke nieuwe ontwikkelingen of hints.

Gerelateerde berichten