De automodelfabrikant Laudoracing-Models, die eerder al de rode dune buggy uit de film ‘Pas op, of we slaan erop!‘ uitbrachten, hebben twee nieuwe modellen uit diezelfde film aan hun assortiment toegevoegd voor de Vier Vuisten fans.

Het betreft de twee Fort Escort raceauto’s, waarin Bud en Terence aan het begin van de film aan een race meedoen. De modellen kunnen als pre-order besteld worden op de website van Laudoracing. Naast de twee afzonderlijke modellen is er ook de mogelijkheid om de twee Fords samen aan te schaffen en zo 20 euro te besparen ten opzichte van de losse prijzen. Het enkele model kost 149,90 EUR, de bundel met beide wagens kost 279,80 EUR.


Degenen die bijzonder alert zijn op de race, herinneren zich misschien andere stickers op de auto’s. En ze vergissen zich niet per se. Voor de race werden verschillende rood-witte Fords gebruikt en op dat moment besteedde niemand echt aandacht aan de plaatsing van de stickers. Dat verandert vrolijk heen en weer in de film. Voor het ontwerp van het model moest je natuurlijk een variant kiezen.

Er staan ook nieuwe figuren bij de modellen afgebeeld. De verwachting is dat deze, net zoals bij de dune buggy, los erbij gekocht kunnen worden. Hier is echter nog geen definitieve informatie over beschikbaar.

Gerelateerde berichten