Afgelopen week zond RTL7 elke avond om 20:30 uur een Vier Vuisten-film uit. Nadat we onlangs al berichten dat De vier vuisten van de Duivel het 19e best bekeken programma van dinsdag 23 juni was, zijn er afgelopen dagen opnieuw twee Vier Vuisten-films verschenen in de kijkcijfers dag top 25.

Zo was De vier vuisten op safari het 22e best bekeken televisieprogramma van donderdag 25 juni. De film behaalde een kijkdichtheid van 2,1 en een marktaandeel van 8,9. 337.000 mensen bekeken de film donderdagavond volgens cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Gisteravond was De vier vuisten slaan op hol te zien en ook die film wist de 22e plek te behalen in de kijkcijfers dag top 25 van gisteren met een kijkdichtheid van 1,8, een marktaandeel van 6,9 en 292.000 kijkers.

De meningen op social media over een week lang dagelijks Vier Vuisten-films uitzenden zijn enorm verdeeld. Sommigen vinden het vreselijk terwijl anderen het geweldig vinden. Maar dit soort cijfers liegen er niet om. Er is blijkbaar nog genoeg belangstelling voor Vier Vuisten-films in Nederland.

Vanavond om 20:30 uur sluit RTL7 hun Vier Vuisten week af met De vier vuisten in het kwadraat.

Gerelateerde berichten